Review overzicht

Heerlijke omgeving!

Ik had een bush pod gehuurd voor een weekend en ik vond het echt geweldig ,midden in de natuur geweldige omgeving om te wandelen en te fietsen ,en de pod zelf was prima in orde, goede bedden en praktisch ingericht ,was de eerste keer dat ik hier kwam en het zal zeker niet de laatste keer zijn

Maarten Vanderstukken
06 oktober 2017

Een fantastische ervaring

Een last minute kampeerweekend in een POD. Het was echt een fantastisch ervaring. Heerlijke omgeving, prachtige natuur, het huisje had alles wat we nodig hadden. Dit kon echt tellen als surprise voor de kinderen. Wij hebben genoten.
Fam. De Gaspari-Kimpen

Suzy Kimpen
26 juli 2017

Genoten in de Bush Pod

Fantastisch pinksterweekend gehad in de Bush Pod.
De kinderen hebben alleen maar genoten. De buitendouche was echt een extra plus punt. 's Avonds bij de vuurschaal zitten. De pod is knus en sfeervol. De sfeer is super relax. De omgeving/natuur is prachtig. En je kunt van alles ondernemen in de buurt. Wij komen zeker een keer terug....

Rian van der Werf
10 juni 2017

Geslaagd verrassingsweekend!

Dit was een verrassingsweekend van de familie. We waren met 21 personen in drie lodgetenten. Super dagen gehad. Mede dankzij het weer. Vooral voor de kleintjes tussen de twee en zes jaar was het geweldig ,geen omkijken naar gehad. Voor de volwassenen heerlijk rustig. Super mooie omgeving direct in de bossen van de Veluwe. Voor ons heel bekend terrein want we komen zelf uit Velp. Middag de hot tub gehuurd, ook een aanrader. Personeel was heel relaxt en oplossingsgericht. Aanrader om terug te keren.
Fam.Eimers

Trude Leenders
30 mei 2017

Volop wandel- en fietsmogelijkheden

Vier nachten in een Luxe Pod doorgebracht op Buitenplaats Beekhuizen in Velp. Een heerlijke plek om tot rust te komen in een prachtige natuur. Volop wandel- en fietsmogelijkheden meteen van de Buitenplaats af. En het wild loopt bijna voor je deur langs.
Zeer vriendelijk personeel, je voelt je meteen thuis. De pod is comfortabel ingericht met een goed bed, kleine badkamer en kitchenette. En verwarming, dat hadden we afgelopen dagen wel nodig! Lekker eten bij Woodz, waar je trouwens ook heerlijke koffie verkeerd en cheesecake kunt krijgen. In Velp zelf ook heerlijk gegeten bij "Ongedwongen". We komen zeker weer terug.

AMGTexel
27 april 2017

Nagedacht over details

Wij zijn dit weekend blijven slapen in een luxe pod, wat een heerlijke plek om er even tussen uit te zijn! Er is goed nagedacht over de details en voorzieningen, je krijgt o.a. een oplaadbare lamp zodat je 's nachts veilig je pod kan terugvinden na lekker uit eten te zijn geweest. Het personeel is vriendelijk en geven veel tips over activiteiten en leuke lokale plekken. Wij raden deze plek zeker aan iedereen aan. Graag zouden wij weer terugkeren, bedankt!

Nadia & Bas
24 november 2016

Heerlijk weekendje weg

Heerlijk weekendje weg gehad met als accommodatie de luxe pod. Van alle gemakken voorzien, direct gelegen in het bos en zeer vriendelijk personeel. Bezienswaardigheden en dergelijke allemaal zeer dichtbij.

Echt een aanrader! Kom zeker nog eens terug, maar dan voor een weekje.

S.V
23 oktober 2016

Behaaglijk in de tent

Wij hebben met onze 5 kinderen een midweek op de buitenplaats in een lodgetent doorgebracht....HEERLIJK. De tenten zijn echt luxe, de bedstee,de douche, en niet te vergeten de kachel.
De nachten waren redelijk koud en de kachel zorgde ervoor dat het heerlijk behaaglijk in de tent was.
Op het terrein is voor de kinderen genoeg te doen, de speelplaatsen en het bos bieden veel mogelijkheden. Heerlijke plek wij komen vast nog een keer terug.

Familie Heine
23 oktober 2016

Super gave luxe lodgetenten

Bij aankomst waren onze kinderen (14, 12 en 10 jaar) direct door het dolle heen. Wat een super gave luxe lodgetenten! Vooral de bedstee en de douche met massagestralen was een hit. De camping ligt op een prachtige locatie midden in de bossen en alles is lekker vrij opgezet. Wij hebben ons hier uitstekend een midweek vermaakt en naast dat we zelf zeker weer terugkomen, raden we het al onze vrienden aan. Een top plek met top accommodaties!

Fam. v. W.
02 september 2016

Warm welkom

Wat een warm welkom! Een weekend in een prachtig gebied met een overnachting in een luxe pod. Een prima onderkomen, met kleine attenties die het net even extra leuk maken. Zeker voor wandelaars en fietsers een goede accommodatie.

Fijne eigenaars/uitbaters, die erg behulpzaam zijn. We komen vast nog een keer terug.

G.Otten
29 augustus 2016

Prachtige locatie

Wat een fijn weekend hebben wij gehad! Prachtige locatie midden in het bos en de lodgetenten zijn van alle gemakken voorzien. Eva (bijna 3) en Rosa (1 1/2) hebben heerlijk gespeeld bij de waterpomp en de glijbaan. Bedankt, we komen zeker nog eens terug!

Judith, Eva en Rosa
23 augustus 2016

Net de Ardennen

Wat een fantastische plek om te zijn...|
Ik beleef het alsof ik in de Ardennen ben in het heuvelachtige landschap van de Buitenplaats.
En dat alles is dus eigenlijk vlakbij, in ons eigen kleine Kikkerlandje te vinden..!

Superleuk, dat er een ontbijtservice is en dat je je eigen Hot Tub kunnen reserveren.

M. Klei
06 augustus 2016

Behulpzaam en gastvrij

Wat was het heerlijk, wat voelden wij ons welkom, wat voelden wij ons thuis, wat zijn jullie behulpzaam en gastvrij, wat waren we graag bij jullie op de camping, (zelfs zó graag dat mijn zoontje \'s avonds persé op de camping wilde eten), wat is de omgeving prachtig (midden in de bossen, je fietst bijvoorbeeld zó een prachtig mtb-parcours op), wat een heerlijk onderkomen,wat een gave wandeltocht met de boswachter. Kortom: wat hebben wij GENOTEN!! Mijn zoontje wilde nog wel 500 jaar blijven :) Tot ziens!

Dieke en Tijs
19 juli 2016

Supertoffe locatie

Wij sliepen afgelopen week twee nachten in een luxe pod op veld 1. Ideaal om er even tussenuit te gaan met twee kleine kinderen. Supertoffe locatie, mooie omgeving en heel vriendelijke uitbaters. Wij komen zeker nog eens terug!

Familie Vandijck
19 juli 2016

Hutten bouwen en wilde zwijnen zoeken

Wij hebben een fantastisch weekend gehad in juli! Midden in de natuur en toch een hotel-gevoel vanwege het heerlijke ontbijt (warme croissants en eieren die worden gebracht) en de goede zorgen. Onze pod was schoon, mooi en handzaam. De kinderen hebben hutten gebouwd, wilde zwijnen, kikkertjes en kevers gezocht en gespeeld met en in het water. Genieten! Veel dank!

Fam. van S.
19 juli 2016

Serene rust

Wij sliepen hier afgelopen juni een weekend in een Luxe Pod op veld 2. Wakker worden met het geluid van vogels en verder serene rust, heerlijk!

Jubra
10 juli 2016

Vriendelijke ontvangst

Mede door de vriendelijke ontvangst en de behulpzaamheid van Irene en Bas, de goed verzorgde Pods en de mooie omgeving, hebben wij in Mei 2016 een fantastisch verblijf gehad!

William Emans en Oek Hofstede
29 juni 2016

Avondexcursie met boswachter

Prachtige avondexcursie met de boswachter èn in de schemering wilde zwijnen en reeën gespot! Fantastische luxe bestemming, midden in de natuur.

PhH
31 mei 2016

Prachtige plek met bijzonder verblijf!

Wat leuk om te zien dat camping Beekhuizen nieuw leven wordt ingeblazen!

De locatie is prachtig en de Pods zijn super verzorgd!

Jaco
10 mei 2016