Sport & wellness

Buitenplaats Beekhuizen is zeer geschikt voor de sportieve mensen onder ons. Vanaf ons terrein starten diverse wandelroutes door Nationaal Park Veluwezoom en de  fietsknooppunten 67, 69, 71 en 77 liggen vlakbij.

De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor hardlopen, mountainbiken of paardrijden. Op loopafstand vindt u Tenniscentrum Beekhuizen en diverse golfclubs zijn per auto in ca. 15 minuten te bereiken. Jaarlijks vinden er bovendien diverse sportieve evenementen in de directe omgeving plaats.

Naast sport ook een beetje ontspannen? Breng dan een bezoek aan Thermen Bussloo of aan Sauna & Beauty Velp

Heb je zin om tijdens je verblijf te ontspannen, maar ook op te laden? Schrijf je dan rechtstreeks in bij onderstaande docenten voor een leuke activiteit!

Activiteit               Datum           Tijd                 Docent                    Prijs                  Locatie

 

Verzamelen vanaf 15 minuten voor aanvang van de les bij restaurant WOODZ (geopend vanaf 10.00 uur). Voor sommige activiteiten is het handig om een handdoek, matje en/of water mee te nemen en een aantal docenten werken met een maximaal aantal personen per les. Je neemt deze activiteit niet af bij Buitenplaats Beekhuizen maar rechtstreeks bij de docenten. We zijn niet aansprakelijk voor onder meer onjuistheden, wijzigingen of afzeggingen.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone